Сила во тешки времиња

мир која светот не може да даде

добредојде

Вести

08. септември 2014

На 9 септември 2014 година од 19:00 до 21:00 часот (централно европско време) жените на возраст од 8 години и постари ќе се соберат низ цела Европа за да примат пораки на љубов и в

01. септември 2014

Бројни историски документи кои зборуваат за богатото културолошко минато на Босна и Херцеговина ќе бидат архивирани и сочувани за идните генерации. Балканските експерти од Фондациј

11. јуни 2013

Стотици членови и водачи на Црквата на Исус Христос на светиите од подоцнежните дни се собраа минатиот викенд на две европски локации за да добијат вдахновение и поука од член на ц

Преглед на вестите