Помош

Наставен материјал, Списанија

  • Наставен материјал, списанија и дополнителни документи се достапни во Adobe Acrobat PDF формат. Со цел да го видиш овој формат ви треба бесплатно Adobe Acrobat Reader.

информации Филмови

одделение Локатор

Упатство за користење на сајтот

  • Информации за одделение: Кликнете на одделение икона.
  • Поглед одделение: Klick на "Повеќе информации" во меур.
  • Зум: лизгачот, двоен клик левото копче на глувчето или преместување тркалцето напред.
  • Одзумирате: лизгачот, двојно кликнете на десно копче на глувчето или преместување тркалцето наназад.
  • Поместете го сајтот: левото копче на глувчето + drag или стрелките на тастатурата.
  • дополнителна помош: Opens external link in new windowGoogle Maps Help